Wat is kandijsuiker? En hoe gebruik je het?
Drink je je kop thee graag wat zoeter, maar dan wel op een mooie, elegante manier? Gebruik dan eens kandijsuiker! Kandijsuiker wordt gemaakt door suiker te laten kristalliseren, die zijn prachtige bruine kleur krijgt door het toevoegen van karamel.
Want wees eens eerlijk, het is toch een stuk mooier en eleganter om een bordje kandijsuiker op tafel te zetten, dan gewone suikerklontjes te gebruiken in de thee?
De brokken kandijsuiker die je bij ons vindt zijn tussen de 1 en 2,5 cm groot, waarmee je ze gemakkelijk kunt pakken en in de thee kunt doen. Hiermee geef je een heerlijk zoete smaak aan je kopje thee, plus dat het prachtig staat op tafel. Want het oog wil ook wat, toch?
Ben je meer fan van honing dat hebben wij ook.
- Gewicht Vanaf 250 Gram
- Trektijd -
- Temperatuur -
- Ingrediënten -
- Bijzonderheden Afmeting van de klontjes zijn ca. 2,5 cm.
- Hoeveelheid per kopje -
- Land van herkomst -