BeschrijvingMatcha Groene Thee *100% Natuurlijk*
Matcha Japanse groene thee
De van oorsprong uit Japan afkomstige theeplanten zijn met de grootst mogelijke zorg, aandacht en liefde opgekweekt op het Zuid-Koreaanse vulkaaneiland Jeju.
De theeblaadjes zijn langzaam in de schaduw gegroeid en krijgen hierdoor een natuurlijke zoetigheid. Tijdens de verwerking met de modernste Japanse technieken worden de blaadjes ontdaan van de bladstengel en -nerven en langzaam gemalen zodat de kwetsbare groene thee niet opwarmt en verbrand door de wrijving. Deze Matcha is 100% Natuurlijk.
Bereidingstips Japanse Matcha:
- Usucha (dunne thee): 2g Matcha op 70ml 75°C water, schuimend opkloppen (W-patroon) naar voorkeur.
- Koicha (dikke thee): 4g Matcha op 40ml 75°C water, goed roeren of kloppen (O-patroon).
- Matcha Latte: Koicha aanvullen met 200ml schuimend opgeklopte warme melk. Eventueel bestrooien met een klein beetje Matcha.
Ingrediënten
100% Matcha zonder toevoegingen.
Heb je een vraag?
Specificaties
- Gewicht Vanaf 30 Gram
- Trektijd 2 tot 3 min
- Temperatuur 80 °C
- Ingrediënten -
- Bijzonderheden Matcha opkloppen met een bamboeklopper
- Hoeveelheid per kopje 2 gram (1 thee lepel)
- Land van herkomst Japan
ReviewsHelp ons en andere klanten door het schrijven van een review
Geen reviews gevonden
Je beoordeling toevoegen